Werkwijze

 

meten-is-wetenThomas Bos meet het voor u op!
Ieder ontwerp, hoe groot of klein ook, begint met het luisteren naar de wensen van een klant. Het is een totaalconcept. We meten eerst alles in bij de klant, daarna worden de projecten op ambachtelijke wijze vervaardigd en vervolgens wordt alles op locatie gemonteerd en perfect afgewerkt.

Vakmanschap en persoonlijke aandacht
Of u nu uw woonkamer, keuken  of gehele kantoor wilt restylen; vakmanschap en persoonlijke aandacht vormen onze basis. Bij Thomas Bos staat de klant centraal. Wij komen bij de mensen aan huis om tot een ontwerp te komen. We vertrekken pas wanneer het ontwerp precies is zoals u het wilt. De klant is tenslotte koning.

De perfecte oplossing
Zoals gezegd: “Bij Thomas Bos Interieurbouw staat u centraal.” Hiermee bedoelen we dal al uw interieurwensen door ons worden vertaald in praktische en stijlvolle ontwerpen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren vinden wij de perfecte interieuroplossing. Ook voor complete verbouwingen kunt u een beroep doen op onze specialist. Niet zomaar een specialist, maar iemand die u van A tot Z in het verbouwingstraject begeleidt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.